Какво ще се случи в Биг брадър?

Ще има мъже, ще има и къща, ще има и много изненади
23 сеп 2008 16:26,
56
Какво ще се случи в Биг брадър?
Колаж: Teenproblem.net
Вчера двете основни ефирни телевизии бТВ и Нова отново кръстосаха шпаги в битка за зрителския интерес. И докато в едното знаем, че ще се танцува, то за другото изразът "знаем, че ще..." едва ли може да се употреби.
 
Какво ни чака в сезона на изненадите, има ли шанс да научим нещо от кухнята, можем ли да разберем в аванс нещо повече?
 
Защо не. 
 
След кратки проучвания, допитвайки се до предишни издания на "Биг брадър" в чужбина, откриваме познати елементи, които е вероятно да се случат и у нас.
 
Защо само жени?
 
Да започнем с това - защо има само жени. Това се случва и в "Биг брадър 8" в Англия. Точно след три дни влиза и първият мъж. Помните ли брояча, който отмерва времето до четвъртък? Точно тогава и ние можем да очакваме първия съквартирант мъж.
 
Общо 13 нови души влизат в английския вариант, като между тях има дори и внедрен шпионин на самото шоу. Интересно е, че някои от тях обитават тайни стаи в къщата, незнайни за останалите съквартиранти.

 
Ще има ли къща?
 
Най-вероятно да. От видеото, което излезе преди няколко дни, ясно се вижда, че около студиото на предаването има изградени две външни помещения с дворове.
 
В едното е разбитият самолет, а другото остава загадка. Много е вероятно съквартирантите да не бъдат преместени наведнъж в къщата, а само малка част.
 
В чуждите версии на шоуто е имало дори скрита зад една от стените в градината каравана. Първият открил я има възможността да я обитава сам.
 
Възможно е и съществуването на паралелна къща с други съквартиранти и зрителите да решават кои от тях да бъдат трансферирани в истинската къща при останалите.
 

 
Наказателна стая
 
В някои издания на "Биг брадър" има нещо като минизатвор. Това е мястото, където съквартирантите биват изпращани, в случай че нарушат правилата на къщата или започнат да обсъждат номинации помежду си. 
 
Това, разбира се, не е истински затвор, просто обитателят не може да съжителства с другите съквартиранти за определен период от време.
 
Голямата майка
 
Гръцката телевизия се опитала да наложи нов стил на шоуто, като освен номинираните в къщата били и техните майки, които обаче нямат право да спечелят наградата, както и да бъдат изгонени поотделно. Публиката не одобрила това и след спадане на рейтинга продуцентите се завърнали към обичайния формат.
 
Расизъм
 
Вкарването на хора от различни етноси е една достатъчна причина за прояви на расистка дискриминация. 
 
И докато в Англия след расистки обиди телевизията е засипана с над 40 000 оплаквания от възмутени граждани и главният спонсор се оттегля от предаването, то в България по-скоро става обратното - интернет форумите са пълни с хора, настроени против Самие. 
 
"Биг брадър" е лош! "Биг брадър" е луд!
 
Шестият и седмият сезон на шоуто в Англия "Биг брадър" доста успява да опъне нервите на съквартирантите. В единия случай е лош, а в другия поставя на изпитание душевното състояние на участниците. Някои не издържат психически и напускат.
 
Смяна на местата
 
Досега 7 пъти се е случвало, ако в две държави едновременно се провежда "Биг брадър", то съквартиранти да бъдат разменяни за по няколко дни. 
 
Има и случаи, когато изгонени съквартиранти се пращат в "Биг брадър" в друга страна, а на тяхно място идва изгонен от другото шоу.

 
С какво сме по-добри от другите?
 
У нас продуцентите отново успяха да изненадат познавачите на шоуто, като за първи път в историята си шоуто започва от останките на самолет и къща (засега) няма.
 
Колегите им от Хърватска пък ще снимат петия сезон на шоуто извън самата страна. Продукцията ще бъде в топлия Тайланд и участниците ще могат да се радват на слънце, за разлика от 11-те дами, принудени да оцеляват на студ и дъжд в самолетни останки.
 
Редакцията на Dnes.bg дава възможни сценарии за развитие на база случилото се в шоуто в други страни. Екипът няма никаква информация за реалните планове на продуцентите и реалното развитие на "Биг брадър" - Епизод 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
aleksa преди 15 години
ee tova ve4e go gledah me we daite vsi4ki serikiot na4alo do krai we
54
0
 
0
 
! Отговори
бивш любител на шоут преди 15 години
Пълен провал.Като се започне от ''водещият'' и цялата свита покрай него та да се стигне до нещастниците дето 16/май/ден ги тъпчат в остатъците от самолет,който е имал хиляди пъти по-достойна мисия от тази.Колкото и да беше ефектно ,ефекта си е ефект ,когато е за кратко.Цялата ситуация вече отблъсква,особено ''водещият''.Пълна пародия като всичко останало в тази страна.Дано имат повечко късмет участниците /колкото останат/до Коледа да се приберат на по-топличко.Все пак с нищо не са заслужили този резил.
53
0
 
0
 
! Отговори
viara преди 15 години
straxotno se zabavliavam
52
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
вече започва да става тъпо - еднообразието омръзва,стига с тези разбити самолети - ФИЛМА"ИЗГУБЕНИ"ни стига,повтаряте се и вече не е интересно.Всичко е помия, а вие предлагате още -УФффф - наистина сменям канала поне за месец
51
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
По тъпо предаване от това няма!
50
0
 
0
 
! Отговори
radost преди 15 години
zasega e tapi4ko predavaneto,no 6te stane veselo.Az haresvam Ceco kato harakter i iskam toi da spe4eli.Evala na 4oveka,za na4ina po koito misli i se darji.
49
0
 
0
 
! Отговори
Янка Димов преди 15 години
То на всички им е ясно,че оня се прави на луд,само ти ли не си разбрал?!?На който не му харесва да смени канала,и щом не ви харесва и не го гледате защо тогава нпишете коментари???Лично на мен все още не ми е интересно и с нищо мне ме впечатли,по ми е интересен СЪРВАЙВЪР-а и си го гледам,така че който иска да си смени канала!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 15 години
Тоава да вкарват човек с ментални проблеми е вече под всякаква критика. Нямам думи.ТЪЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ.
47
0
 
0
 
! Отговори
paulaikren преди 15 години
xaxax... wte se zabavliavat zritelite razli4ni xora razli4ni sadbi no e vajen krainia rezultat koi wte spe4eli straxotnisa vsi4ki v kawtata supe a
46
0
 
0
 
! Отговори
IGRA4ORA преди 15 години
VSI4KI SA 6IBANQCI I FEKALNICI
45
0
 
0
 
! Отговори
ромул преди 15 години
в Биг тъпотията ще вкарат цялото правителство, барабар с депутатите и ще ги скъсат от еб..е пред камерите. а ние ще гледаме и ще гласуване. те това ще стане.
44
0
 
0
 
! Отговори
Мишлето преди 15 години
И стадионите се пръскат по шевовете на чалга концертите и в чалготеките няма места, но наистина като питаш всеки дали слуша "`чалга "-Не, аз такова не слушам!" Тъй, че верно че всеки го гледа, защото човек по природа е воаьор, но за да си вдигнат "уж" интелектуалното ниво, никой такава "простотия" като Биб брадър не глада, но всичко знае за предаването. Мишоци!
43
0
 
0
 
! Отговори
Воаьора преди 15 години
Интересно, че всеки не харесва ББ, но всеки го гледа. Това е същото дето никой не слуша чалга, ама като седне в колата си надува до дупка Азисчу или Галенчиту. Хахах!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...."Аз съм вишист, много образован, " ... без коментар! :)
41
0
 
0
 
! Отговори
Непоклатимият стълб преди 15 години
Тези момченца и момиченца дори си нямат представа,че заради такива тъпотии въобще съм забравил за телевизията им!!!!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не си прав човече, от такива "квалитетни" коментари се скъсвам от смях. Първо пишеш на български, после казваш "вие българите"...от друга страна може би живееш в англия или америка или където и да е, но гледаш техния формат на биг брадър. Биг брадър не е българска продукция, така че не знам защо пък ние сме си създавали таковива шоа. Аз съм вишист, много образован, гледам , но не коментирам, не ми пука за хората в къщата, гледам им сеира - абе радвам им се. Няма нужда да се обиждаме тук - всеки има право на мнение, всеки става сутрин и ляга вечер, какво прави през деня си е негова работа - ти като гледаш тъпо през прозореца и се чудиш какво да правиш, аз пък гледам биг брадър и се забавлявам, и живота ми в този момент е прекрасен, защото съм избрал да правя това което най-много ми харесва в момента. Не робувам на изтъркани лафове.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Za wsichki koito ne hareswat predawaneto .. zashto si igraete da pishete komentari kato "shouto ne strywa" .. kat ne struwa zashto chetesh statii za nego .. shte ima muje shte ima kushta kakwo predawane shii bez muje shi ima i intrigi ama nali trqa da ni zaintrigywat che da go gledame i sledim ..;]
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм мюсолманка нито туркиня,но виждам ,че таз обикновена женица е най-стабилната вътре заедно с Манол/дАНИЕЛА/-ДРУГИТЕ ДО ЕДНА СА *** ДАНО тез две особи покажат на нашите порцеланови,неграмотни ,фалшиви и алчни за лесен живот какъв трябва да си ,за да те ценят и ,че нищо без труд не е сладко.
37
0
 
0
 
! Отговори
Pesho преди 15 години
ТВА БЪЛГАРСКИЯ БИГ БРАДЪР 4 Е ИЛИ *** И ТУРСКИЯ ...
36
0
 
0
 
! Отговори
боят настана!!! преди 15 години
Абе к'во се знимавате с тия ,,big brother"-,,small brother" и нам к'ви си още простотии.Погледнете в к'ви дълбоки л....на сме затънали.Ама то ,,ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА" е схемата.Само дето наещо хляба се губи.